Skip to content

Workshops

Sinds 2017 geef ik workshops voor multidisciplinaire teams. Deze workshops kunnen gegeven worden met deelnemers van verschillende organisaties of intern voor één organisatie. In de workshops worden cases gebruikt uit de praktijk van de deelnemende organisaties. Dit zorgt er voor dat de lessen uit de workshop meteen in de praktijk gebracht worden en door de deelnemers mee terug naar hun organisatie genomen kunnen worden.

Naast de workshops voor multidisciplinaire teams bereid ik workshops specifiek voor inkopers voor in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Inkopers (NEVI). Voor nieuws daar over adviseer ik de NEVI website in de gaten te houden.

U kunt hier een standaard voorbeeld van de inhoudsopgave van een workshop bekijken. In overleg kan deze aangepast worden. De workshops kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden. Ik hoor graag van u, als u vragen heeft over de workshop.

De deelnemers aan de workshops geven een gemiddelde promotor score van 8.6.

Dit zijn een aantal uitspraken van deelnemers en hun functies:

“Dit is een prachtige workshop om opdrachtgever en leverancier samen te brengen om de doelen en het plan voor de samenwerking te definiëren. Ik ben er van overtuigd dat de workshop op die manier de maximale waarde brengt voor beide partijen”

Sales Manager

“Ik zal deze workshop aanbevelen aan mijn collega’s”

System Architect

“Goed gestructureerd, goede balans tussen theorie en praktijk. Alle belangrijke onderwerpen komen aan bod. Discussie over ‘governance’ was erg belangrijk”

Director Development & Engineering

“Van strategische afwegingen tot een praktische gereedschapskist om innovatie en ketensamenwerking succesvol te maken”

Manager Projects

“Alle disciplines in onze organisatie die betrokken zijn bij innovatie en ketensamenwerking zouden aan deze workshop moeten deelnemen”

Global Accountmanager

Voorbeelden van deelnemende organisaties:

Back To Top